Hungarikum Centar

A Hungarikum Centar 2016-ban nyitott meg Szabadkán.

Jelmondata: "Legjobbat Magyarországról".

Céljuk a jó minőségű magyar termékek népszerűsítése Szerbiában. Több üzletük megtalálható Belgrádban, Újvidéken, Magyarkanizsán és Szabadkán is. A magyar húsipari termékektől kezdve a tejtermékeken és édességeken át, a kiváló magyar borokig, igyekeznek változatos árukészletet biztosítani a vásárlóknak.

weboldal: https://www.hungarikumcentar.rs/hu

Hompot Miklós és Családja Pincészete

A Hompot Borászat a régió egyik legfiatalabb borászata, látogatóit csodálatos természeti környezetben látja vendégül, a Ludasi-tó partján. Szőlőskertjei a tó nyugati és Keleti részein találhatók. A Hompot borászat modern, mégis autentikus. A következő borokat kínálják fel vendégeiknek borkóstolás során: Sauvignon Blanc, Olaszrizling, Kövidinska, Rose, Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Cabernet franc és Kadarka. Borkóstoló esetén előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Petra borászat

A Petra nevet viselő családi borászat a szabadkai borvidéken található, a Palicsi-tó part közelében, gyönyörű, természetes környezetben, amely ideális feltételeket nyújt a szőlőtermesztéshez. A családi birtok 10 hektár területen fekszik, amelyből legalább 3 hektár 7 évnél idősebb szőlőtőke ültetvényekkel van beterítve.