Szeged Megyei Jogú Város (Magyar Köztársaság) - 1966.

Miután áttekintették az 1966. június 17-én megkötött testvérvárosi egyezményt, és megállapították, hogy a több évtizedes kapcsolat mindkét város számára hasznos és gyümölcsöző volt, Szabadka és Szeged város vezetősége 2003. október 3-án aláírta a testvérvárosok együttműködéséről szóló egyezményt.

www.szegedvaros.hu

Kiskunhalas (Magyar Köztársaság)

Kiskunhalas Város és Szabadka Város vezetősége 2016. február 26-án hozott döntést a testvérvárosi kapcsolatok és baráti együttműködés létrehozásáról..

www.kiskunhalas.hu

Érd Megyei Jogú Város (Magyar Köztársaság)

Érd Megyei Jogú Város és Szabadka Város vezetősége 2010. július 8-án hozott döntést a testvérvárosi kapcsolatok és baráti együttműködés létrehozásáról.

www.erd.hu

Székelyudvarhely (Románia)

A Székelyudvarhely és Szabadka városok közötti testvérvárosi megállapodás 1994. szeptember 27-én született meg.

www.varoshaza.ro

Dunaszerdahely (Szlovák Köztársaság)

Dunaszerdahely és Szabadka 1996. július 16-án kötött egyezményt a testvérvárosi kapcsolatokról.

www.dunstreda.sk

Olmütz (Cseh Köztársaság)

1996. július 16-án született meg a döntés az Olmütz város és Szabadka közötti testvérvárosi kapcsolatok és baráti együttműködés létesítéséről.

www.olomouc.eu

Eszék (Horvát Köztársaság)

A Szabadka Város és a horvátországi Eszék közötti testvérvárosi kapcsolatok és együttműködés létrehozásáról 2010. július 8-án született döntés..

www.osijek.hr

Brest (Fehéroroszország)

Brest Város és Szabadka Város vezetősége 2015. április 23-án hozott döntést a testvérvárosi kapcsolatok és baráti együttműködés létrehozásáról.

city-brest.gov.by